Despre IRIDEX

IRIDEX Group este cea mai mare companie din industria mediului din România, unul dintre pionerii industriilor conexe protecției mediului.

Înființat în anul 1991, IRIDEX Group are o experiență de peste 30 de ani în domeniul protecției mediului, managementului deșeurilor municipale, a construcției și operării de centre de management integrat a deșeurilor.

Prin ceea ce face, IRIDEX Group urmărește protejarea mediul înconjurător, eliminând risipa de resurse – oricare ar fi ele –contribuind, astfel, la atingerea obiectivului european de #zero waste# și implementarea principiilor economiei circulare.

mai mult

cleaner future

Misiunea Iridex Group

Misiunea esențială a Grupului nostru de companii noastre este de a proteja sanătatea oamenilor și a mediului înconjurător. Eforturile noastre de a reduce riscurile pentru sănătatea publică și pentru mediu se bazează atât pe munca unei echipe de experți în domeniu, pe aplicarea constantă a celor mai bune practici, cât și pe implementarea celor mai noi tehnologii în domeniu.

IRIDEX Group își reafirmă angajamentul de a-și înteți eforturile pentru a promova principiile Economiei Circulare

cleaner future

Viziunea Iridex Group

Iridex Group consideră că inovația și implementarea rapidă a tehnologiilor de vârf sunt cheia succesului unei companii în a oferi servicii de calitate, de a fi de ajutor comunității.

IRIDEX Group a implementat și continuă să implementeze proiecte de pionierat în toate domeniile în care este activă, de la folosirea surselor de energie regenerabilă și până la instalații de producere de energie electrică din biogas.

Respectăm cu strictețe legislația care ne guvernează activitatea și ne asigurăm că toate directivele sunt puse în aplicare complet, corect și eficient.

cleaner future

Valorile Iridex Group

  • grijă față de oameni, grijă față de mediu

Valorile care ne ghidează activitatea zilnică sunt grijă față de oameni, grijă față de mediu. Ceea ce facem, facem din grijă pentru oameni, cu grijă pentru mediu.

  • Știință, tehnologie, natură

Activăm într-un domeniu în care descoperirile științifice și inovarea tehnologică se succed cu rapiditate. Suntem o echipă complexă formată din specialiști de înaltă calificare, capabili să înțeleagă și să implementeze cele mai noi descoperiri din domenii diverse precum chimie, bio-chimie, materiale de construcții etc pentru beneficiul comunității și al mediului înconjurător.

  • Perseverență și tenacitate

Suntem tenaci si perseverenți și ne dezvoltăm cu fiecare provocare pe care activitatea ne-o aduce în față. Nu cedăm în fața dificultăților, depunem toate eforturile pentru a reuși de fiecare dată să facem bine ceea ce facem.

Activitatea IRIDEX GROUP în industria protecției mediului se desfășoară în concordanță totală cu cele mai exigente standarde și reglementări din România si din Uniunea Europeană. Folosim cele mai moderne materiale și cele mai noi tehnologii pentru a ne asigura că tratarea și depozitarea de lungă durată a deșeurilor municipale se face în siguranță maximă și cu efecte minime asupra zonei.