Premiu de excelență pentru IRIDEX

Compania IRIDEX GROUP a primit trofeul de excelență pentru sustenabilitate și CSR în cadrul galei de decernare a Premiilor Pieței de Construcții și Instalații “EURO – Construcții 2018”, eveniment care a reunit ieri, 15 mai, la Radisson Blu Hotel din București, principalii reprezentanți ai sectorului naţional de construcții, de la producători și experți, la reprezentanți ai autorităților. Trofeul EURO-Construcţii se acordă pentru patru categorii principale și premiază mărcile de încredere, alături de cele mai importante companii care au avut rezultate notabile în dezvoltare și afaceri, inovaţie şi tehnologie, sustenabilitate și CSR.

Premiile EURO-Construcții se acordă în fiecare an pentru a recunoaște excelența în afaceri a companiilor din construcții/ instalații. Evaluarea companiilor premiate a fost  efectuată de Agenda Construcțiilor, entitate independentă ce prelucrează informații de afaceri pentru construcții și instalații. Diplomele de excelență și trofeele au fost acordate pentru promovarea de soluții inovatoare în domeniul construcțiilor sustenabile și contribuția specială adusă la dezvoltarea pieței specializate din România.

Certificat de Asociația Română a Antreprenorilor de Construcții, IRIDEX, grup de firme românești cu experiență în executarea proiectelor mari de infrastructură, a depozitelor de deșeuri municipale și periculoase, precum și a lucrărilor speciale de construcții, a fost premiat pentru excelenţă în afaceri și pentru efortul constant în promovarea soluţiilor inteligente în construcții. Gala de premiere a încheiat conferința “EURO – Construcții 2018”, desfăşurată anul acesta sub motto-ul „Construcții Sustenabile și Eficiență Energetică în România”.

Despre IRIDEX

Înființat în urmă cu peste 25 de ani, IRIDEX Group are peste 700 de angajați și o cifră de afaceri de circa 75 de milioane de euro. Cu acționariat exclusiv românesc, grupul execută lucrări de gestiune integrată a deșeurilor, proiectare și exploatare de depozite ecologice municipale pentru deșeuri nepericuloase, construcții civile și industriale, lucrări de infrastructură la cel mai înalt standard de calitate. IRIDEX implementează proiecte de pionierat în diverse domenii: promovarea folosirii surselor de energie regenerabilă, instalații de producere de energie electrică din biogaz ș.a. Prin instalațiile de sortare și tratare a deșeurilor, prin depozitele pe care le administrează, respectiv prin tehnologiile folosite în mod curent, IRIDEX Group deservește o populație de peste 1 000 000 de oameni din România.

Din respect pentru comunitate, IRIDEX își reafirma angajamentul pe termen lung în politicile de responsabilitate pentru mediu și are în vedere implementarea principiilor Economiei Circulare, folosind instalații nepoluante fabricate în Uniunea Europeană, a căror activitate este monitorizată permanent și certificată. Mai multe detalii găsiți pe: www.IRIDEX.ro