IRIDEX Group este cea mai mare companie din industria mediului din România, unul dintre pionerii industriilor conexe protecției mediului.

Înființat în anul 1991, IRIDEX Group are o experiență de peste 30 de ani în domeniul protecției mediului, managementului deșeurilor municipale, a construcției și operării de centre de management integrat a deșeurilor.

Prin ceea ce face, IRIDEX Group urmărește protejarea mediul înconjurător, eliminând risipa de resurse – oricare ar fi ele –contribuind, astfel, la atingerea obiectivului european de #zero waste# și implementarea principiilor economiei circulare.

 

IRIDEX Group este un consorțiu care se ocupă în mod integrat de gestiunea deșeurilor -economie circulară, companiile integrante având un rol bine determinat în colectarea, sortarea, tratarea, reciclarea, salubrizare și eliminarea deșeurilor. IRIDEX Group, prin companiile sale, este implicat cu succes în activități de mediu și promovează și susține energia verde, precum cea din gaz de depozit și fotovoltaice.

Construite ca piloni în industria mediului și conexe, IRIDEX Group SRL și IRIDEX Salubrizare SRL oferă, între altele, cele mai bune și eficiente soluții de  management depozite de deșeuri, stații de sortare, producere energie electric  sau servicii de salubrizare stradală, colectare și transport deșeuri, exploatare și gestionare depozite ecologice de deșeuri.

statie sortare iridex - bucuresti

Statie sortare iridex

IRIDEX este singurul producător de energie electrică pe bază de biogaz din România. Colectând eficient și folosind gazul rezultat din procesele de fermentare naturală de la CMID Chiajna, IRIDEX operează o instalație cu o putere instalată de 3,6 MWh, producând în mod ecologic peste 20000 de MWh anual.

De asemenea, IRIDEX dezvoltă în sudul țării 2 parcuri fotovoltaice cu o putere instalată de 5 MWh fiecare, răspunzând astfel la două comandamente majore: criza energetică și producția de energie din surse ”curate” și regenerabile. Acestea urmează să intre curând în exploatare.

IRIDEX GROUP este unul din liderii în proiectarea și dezvoltarea tehnologiilor moderne de construcții civile și imobiliare. Calitatea superioară, grija pentru detalii și dorința de perfecțiune sunt standardele pe care, de-a lungul celor peste 25 de ani de activitate in domeniu, le-am implementat în proiectele duse la indeplinire cu succes: de la clădiri de birouri Clasa A – la blocuri de locuințe de lux, de la școli și cămine de studenți, la săli de sport și magazine.

IRIDEX GROUP este unul dintre inițiatorii și susținătorii în România a conceptului de smart building, clădiri cu impact minim asupra mediului înconjurător și care oferă un spațiu prietenos de muncă și de locuit.

Pornind de la principiul că activitatea noastră trebuie să contribuie, în cele din urmă, la creșterea calității vieții celor care folosesc spațiile respective, fie că e vorba de locuințe fie că este vorba de spații de birouri, vom continua să facem tot ce ne stă în putință sa ne îmbunătățim activitatea și să creștem standardele în domeniul cu fiecare proiect pe care îl avem în portofoliu.

CLADIRE BIROURI CLASA A+

ne poti contacta

Vrei sa iei legătura cu noi, ne poti contacta accesand link-ul de mai jos.