Domnului deputat Cornel ZAINEA – USR

Stimate domnule deputat,

Am constatat aversiunea dvs. impotriva activitatii de gestiune a deseurilor, ce o desfasoara Societatea IRIDEX la CMID Chiajna.

Intelegem nemultumirea cetatenilor pentru mirosurile ce le simt ziua, seara, noaptea, in diferite perioade ale zile, dar din pacate, actiunile dvs. ca si ale altor cetateni sunt indreptate gresit, ca si cauza a mirosurilor, catre Depozitul de deseuri IRIDEX Chiajna. Nimic mai fals!  Se doreste ca pe seama unei probleme reale a cetatenilor, acestia sa fie instigati si indreptati intr-o directie gresita, urmarind ascensiune politica.

In diversele postari de pe siteurile de socializare, afirmati ca ,,centrala de biogaz emite un miros insuportabil pe o raza de aproximativ 10 km si un miros deranjant pe o raza de pana la 15 km”.

Domnule deputat, faceti o afirmatie denigratoare, neadevarata, politicianista si complet ignoranta, fata de o solutie europeana, aprobata, certificata, verificata, monitorizata si constatata la fata locului de toate organele de control abilitate si, nu in ultimul rand, de colega de partid, dna Clotilde Armand, care a vizitat Centrul de management al deseurilor, inclusiv instalatia de ardere a gazului de depozit ; dumneaei a ramas profund impresionata de nivelul la care se desfasoara activitatea si intrebarea finala a fost: ,,Cine va vrea raul ?”

Acelasi lucru va intrebam, dle.deputat: De ce doriti sa agitati populatia si sa ,,alimentati “ o problema a carei sursa nu exista la IRIDEX? De ce antrenati oameni cinstiti intr-o actiune politica ticaloasa?

Ne rezervam dreptul de a va actiona in justitie pentru defaimarea, dezinformarea publica, antrenarea in actiuni de protest a unor cetateni demni, in scopuri politicianiste.

Remarcam, in acelasi timp, cu stupoare, dezvoltarea imobiliara deosebita in zona Chiajna pe directia depozitului, fapt ce indica, ca nici autoritatea ce a emis autorizatii de constructii si nici dezvoltatorii imobiliari nu au probleme cu ,,mirosurile” ce ar proveni de la depozitul de deseuri.

Stimate dle deputat, va invitam oficial, alaturi de Comisia de Mediu din Camera Deputatilor, sa vizitati instalatia de ardere a biogazului ( gaz de depozit), lucrare ce se afla in cadrul Centrului de Management al deseurilor IRIDEX, pentru a constata ,,dezastrul” pe care il sustineti.

 

Conducerea IRIDEX

office@iridex.ro

28/7/2017