IRIDEX GROUP este unul din liderii în proiectarea și dezvoltarea tehnologiilor moderne de construcții civile și imobiliare. Calitatea superioară, grija pentru detalii și dorința de perfecțiune sunt standardele pe care, de-a lungul celor peste 25 de ani de activitate in domeniu, le-am implementat în proiectele duse la indeplinire cu succes: de la clădiri de birouri Clasa A – la blocuri de locuințe de lux, de la școli și cămine de studenți, la săli de sport și magazine. Pornind de la principiul că activitatea noastră trebuie să contribuie, în cele din urmă, la creșterea calității vieții celor care folosesc spațiile respective, fie că e vorba de locuințe fie că este vorba de spații de birouri, vom continua să facem tot ce ne stă în putință sa ne îmbunătățim activitatea și să creștem standardele în domeniul cu fiecare proiect pe care îl avem în portofoliu.

IRIDEX GROUP este unul dintre inițiatorii și susținătorii în România a conceptului de smart building, clădiri cu impact minim asupra mediului înconjurător și care oferă un spațiu prietenos de muncă și de locuit.

BIROURI –CLASA A

Ansamblul de clădiri din zona Băneasa este unic prin utilizarea, pentru prima dată în România la o cladire de birouri, a sistemului Hiross Flexible Space, produs de firma Emerson Network Power SUA. Sistemul este utilizat pentru acoperirea pierderilor de caldura in zona spațiilor de birouri, aducând, în același timp, o flexibilitate în plus spațiului, fără costuri suplimentare.

Parterul este complet transparent, realizandu-se o imagine de plutire a volumului care se inchide la nivelul terasei cu o copertină cu rol în iluminarea fațadei. Fațadele laterale sunt tratate neutru, preluând, discret, elemente ale fațadei principale

Ansamblul are, de asemenea, o volumetrie specială, determinată de elemente vertical, care îi marchează monumentalitatea.

ANSAMBLUL REZIDENTIAL GRUNENPARK

Ansamblul  residential GRUNENPARK din zona de Vest a Bucureștiului a fost construit teren  de 3.700,00 mp , avand  o forma aproximativ dreptunghiulara.  Cele trei constructii care formează ansamblul au un subsol comun, iar cele 3 corpuri de cladire au înălțimea maximă de P+4E. Complexul are 123 de locuri de parcare–parcaj tip P2, spatii tehnice si boxe de depozitare pentru locatari. Parterul, cuprinde spațiile de locuit (apartamente) și centrala detectie incendiu (in corpul C1). Etajele superioare adăpostesc spații de locuit (apartamente).

Ansamblul oferă Garsoniere cu suprafata locuibilă intre 41 m² si 45 m²; Apartamente cu 2 camere, cu suprafata locuibila cuprinsa intre 57 m² si 64 m²; Apartamente 3 camere, cu suprafata locuibila cuprinsa intre 70 m² si 87 m²; și un apartament de 3(4) camere cu suprafata locuibila de 115 m².

Pentru oferte speciale si alte amanunte despre ansamblul rezidential Grunenpark vă rugăm să accesați următorul link www.grunenpark.ro

Grunepark, asa cum îi spune și numele, are o curte interioară, amenajata cu spatii verzi, jardiniere, alei pietonale si carosabile, spatii de parcare pentru vizitatori si persoane cu dizabilitați.

IRIDEX GROUP în Germania

IRIDEX GROUP a deschis o filială în GERMANIA, în anul 1990, fiind printre primele firme românești cu capital privat care și-au extins activitatea peste hotare, după 1989.

În perioada 1991 – 2003 compania a executat peste 100 de contracte de construcții civile, industriale, scoli, cămine de studenți, săli de sport, magazine, ca subantreprenor al unor firme germane de construcții.

Între lucrările executate, enumerăm:

  • BURDA MEDIEN PARK Localizare: Germania – Offenburg
  • EXTINDERE SIEMENS-HAUS Client: ARGE HOCHTIEF + IMBAU + DYWIDAG Localizare: Mannheim – Dynamostr Data: 1991
  • ANSAMBLU 120 APARTAMENTE + GARAJE Client: ARGE h. EISINGER + R. SPEER Localizare: Mannheim – Alzelhofstr Data: 1991
  • ANSAMBLU 60 APARTAMENTE + GARAJE Client: RICHARD SPEERGER + R. SPEER Localizare: Mannheim – Meistersingerstrasse Data: 1991
  • EXTENSIE QUEENS HOTEL Localizare: Mannheim – Meistersingerstrasse