Despre Iridex Group Import-Export

Iridex Group Import-Export SRL a devenit, după 25 de ani, un nume cunoscut și apreciat prin domeniile sale de activitate desfășurate atât în țară, cât și în străinătate.

Înființată în 1990, SC Iridex Group Import-Export SRL s-a făcut remarcată de la înființare până în prezent prin :

  • lucrări de construcții civile și industriale în țară și străinătate
  • lucrări de îmbunătățiri funciare
  • gestiunea integrată a deșeurilor
  • proiectare și exploatare de depozite ecologice municipale pentru deșeuri nepericuloase
  • proiect de pionierat în diverse domenii : promovarea folosirii surselor de energie regenerabile; instalații de producere de energie electrică din biogaz

Conducerea societății este reprezentată de o echipă managerială formată din specialiști de înaltă calificare în domeniile de activitate ale firmei.

Firma a fost clasată printre primele în topul întreprinderilor mari din București în anul 2000 – ramura construcții. In anuu 1993, 1996t, 1998, 2001 și 2002 a ocupat locuri fruntașe în topul firmelor mici și mijlocii – construcții din București, sectorul 2 – București și în topurile naționale.

Vrei să lucrezi la Iridex

Lucrând cu noi, vei învăța, te vei dezvolta pe toate planurile profesionale, și de asemenea vei avea oportunitatea de a face diferența in domeniul tău de activitate. Este mai mult decât un simplu job – este o carieră. In acest moment la Iridex Group Import-Export lucrează peste 300 de angajați, situandu-ne in topul firmelor cu capital 100% privat in domeniile noastre de activitate.

 

caută în Cariere